Sabit Tente Fiyatlari

Wiki Article


Tente Metrekare Fiyatlari

Bir Numarali, konfor kaliteli en yüksek seviye de ve {ekonomik|en ekonomik|en uygun|en uygun ve en ekonomik| tente fiyatları, Prime Tente aracılığı ile içimizi hoş eden fiyatlar ve seçeneklerle sunuluyor. Gölge ve de cam pergola sistemlerinde profesyonel bir kendini kanıtlamış marka olarak hizmet sunan firma, 2009 yılından bu tarihe kadar İstanbul ’dan bütün Türkiye’ye ürünlerini sunuyor.
Tüm sürdürülebilir yaşam alanlarında kolay kullanım çok büyük bir avantaj sağlamakta olan tente ve pergola sistemleri, tüm evlere uygun modelleriyle birbirinden profesyonel tasarım harikası olarak dizayn ediliyor.

En Ucuz Tente Fiyatları 2022

Kaliteli, konforlu ve kolay kullanım, sağlam ve yüksek dayanıklılık içeren mekanizma özellikleri, tente yapılarının niteliğini belirlemekte olan unsurlardır. Tente fiyatları Prime Tente avantajlarıyla sunulmaktadır. Mafsallı tente tasarımlarında yurtdışı kumaş kullanımları;
Mtül 1250 TL olarak belirlenmiştir. Mafsallı tentelerde yerli ve türk kumaş kullanımlarıysa 1000 TL bandında 2022 güncel fiyatlarıyla sunuluyor.
Fakat PVC branda tercihi yapılması durumunda, mafsallı tentelerde fiyat, 450 TL (Mtül) olarak sunulmaktadır..

Montaj öncesi keşif sunduğumuz hizmet ile ev, işyeri, çalışma ve sosyal alanlarda kullanılacak tente çeşit ve malzemeleri ile veya gölgelendirme yapıları ile belirlenerek, tasarımı ve de imalatı yapılıyor.

Otomatik Tente Sistemleri

Bütün mevsimlerde mevsim rahatlığı sağlamakta olan otomatik tente sistemleri, işletmelere fazladan ek donanım kazandıran ürünler arasında yer alıyor. Sadece yaz aylarında Tente Fiyatları güneşten korunmak için değil, kış aylarında da yağmur, kar gibi hava koşullarında %100 kolaylık ve konfor sağlar. Kumaş kaliteleri ve mekanizmada kullanılan sağlam yapı sistemleriyle, Prime Tente modelleri bütün sürdürülebilir yaşam alanlarına yuksek, konfor ve kalite katıyor.

Tente Fiyatları

Report this wiki page